NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief september 2018

NIEUWSFLASH SEPTEMBER 2018

Beste STAM-mers,

Voila, hier is hij dan met een beetje vertraging, de Nieuwsflash voor september.
De meesten onder ons hebben hun verlof al gehad. Sommigen moeten nog wat dagen opnemen en persoonlijk hoop ik stiekem op een Indian Summer, zodat de resterende overuren en verlofdagen kunnen weggewerkt worden bij aangename temperaturen.

De rit van 26 augustus werd dit jaar terug voorgereden door Eric. Gezien de vakantieperiode ook nu weer een beperkte opkomst. Idem dito voor de Happy Hour verleden maand. De beperkte opkomst kon de pret en gezelligheid echter niet bederven.

De rit van 16 september wordt voorgereden door Wim. Zoals steeds samenkomst aan 't Hoekske vanaf half 10 en vertrek om 10u stipt.

Op de Happy Hour van 21 september zal Annelies herdacht worden. Dus niet de gebruikelijke fotoreportage op het scherm, maar wel foto's van door de jaren heen, dat ze lid was van STAM.

Deze maand houdt onze sponsor VABO weer opendeurdagen tijdens het weekend van 29 en 30 september. Breng zeker een bezoek aan de toonzaal en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsofferte met advies op maat. Iedereen welkom tussen 10 en 17u in hun showroom aan de Liersesteenweg 186 in Begijnendijk. Verder lopen er nog talrijke acties tot en met 20 oktober. Meer info vind je op de website www.vabo.eu

Voor de Halloween Q van dit jaar, is ons thema weer Italiaans. Het was lang geleden, het was toen reuze lekker, zodoende..... voor herhaling vatbaar.
Het wordt ditmaal een combinatie van antipasti, pizza en pasta's met aangepaste wijnen en een dessertje.
De prijzen blijven ook dit jaar onveranderd : €25 voor leden, €30 voor niet-leden, €15 voor kinderen onder de 16 jaar.
Inschrijven kan vanaf nu door middel van cash betaling bij de bestuursleden of door storting op ons gekend rekeningnummer BE74 9797 7537 9407 (met vermelding van je naam en het aantal personen).
Voor het klaarzetten van de zaal vragen we nog een paar helpende handen zoals elk jaar. We sturen nog een aparte mailing als het zover is.
Zo, dat was het, een korte Flash deze maand. Volgende maand mag je de kalender voor 2019 verwachten (deze wordt vanaf nu enkel nog online gepubliceerd en niet meer gedrukt), maar we kunnen nu al meegeven dat er terug een Kampeerweekend zal komen begin september (en het belooft leuk te worden).

Met vriendelijke groeten,
Het STAM-bestuur

Stamvzw op facebook
WEBSITE DOOR PUREDESIGN