NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief januari 2018

 NIEUWSFLASH JANUARI 2018

Beste STAM-mers,

Zij die mij kennen weten dat deze periode van het jaar niet mijn ding is. Toch wil ik niet nalaten om alle leden en hun familie het allerbeste te wensen voor een schitterend nieuw jaar. Laat ons hopen dat we terug mogen genieten van 365 dagen vol gevarieerde activiteiten, leuke ritten, gemoedelijke Happy Hours of andere spontane bijeenkomsten.

Ook wens ik het bestuur uitdrukkelijk te bedanken voor hun medewerking het afgelopen jaar. Mede dankzij hun inzet, maar ook jullie aanwezigheid, hebben we er weer iets leuks van kunnen maken en ik hoop dat we dat in 2018 kunnen voortzetten. 

Ik wens jullie prettige feestdagen, een vreugdevol nieuw jaar en veel veilige kilometers in goede gezondheid, de Voorzitter.

Het ergste is achter de rug. De kortste dag van het jaar hebben we gehad, stilaan worden de dagen terug langer en ook al zijn de temperaturen abnormaal voor de tijd van het jaar, is de lente nog wel even weg. Een nieuw werkingsjaar is stilaan in aantocht, maar hierover vertellen we je meer in de Nieuwsflash van februari.

Om het nieuwe jaar goed in te zetten, nodigen we je graag uit op onze Nieuwjaarsdrink op vrijdag 19 januari, vanaf 21u in ’t Hoekske, zoals steeds met een hapje en een drankje.

Gezien december een drukke maand was en we in januari sowieso moeten bekomen van al die festiviteiten, waren er verder geen bijkomende activiteiten gepland.

Maar je kan je nu al wel inschrijven voor de bowling van zondag 25 februari in Keerbergen. Plezier gegarandeerd voor jong en oud. Meer info volgt.

De kalenders zijn ook klaar en zullen tijdens de Happy Hour van 19 januari uitgedeeld worden (geef even een seintje aan Danny of je komt). Let op, ook dit jaar zijn ze weer beperkt in oplage, dus First Come, First Serve.

Voor de Kastelentoer zitten we bijna aan ons maximaal aantal inschrijvingen. De lijst wordt in de loop van de maand opgestuurd naar het hotel, zodat ze de kamers kunnen indelen.

Zij die reeds ingeschreven zijn, gelieve ten laatste in januari jullie betaling in orde te brengen (tenzij dit reeds gebeurd is uiteraard). Je inschrijving is pas definitief, na storting van het volledige bedrag van €160 per persoon (op basis van een dubbelkamer in half-pension) op de STAM-rekening BE74 9797 7537 9407 en bevestiging van Danny. Het volledige programma met routes volgt zoals steeds een paar weken voor vertrek.

Zo, dat was het weer. Geniet nog van de feestdagen en hopelijk tot binnenkort op de Happy Hour.

Met vriendelijke groeten,

Het STAM-bestuurKalender 2018

 

19/1 - Happy Hour/Nieuwjaarsdrink met gratis vat en hapjes/tapas

16/2 - Happy Hour

25/2 - Bowling : er zullen 3 banen gereserveerd worden – inschrijven verplicht

16/3 - Happy Hour

24/3 - Lente Q en ledenvergadering – inschrijven voor de Q verplicht

25/3 – Dag van de motorrijder – meer info volgt

20/4 - Happy Hour

22/4 - Openingsrit

18/5 - Happy Hour

19-20-21/5 – Kastelentoer naar de Moezel – inschrijven enkel bij Danny

15/6 - Happy Hour

17/6 - STAM-rit

1/7 - STAM-rit

20/7 - Happy Hour

17/8 - Happy Hour

26/8 - STAM-rit

16/9 - STAM-rit

21/9 - Happy Hour

7/10 – STAM-rit

19/10 - Happy Hour

27/10 - Halloween Q – inschrijven verplicht

Stamvzw op facebook
WEBSITE DOOR PUREDESIGN