NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief juli 2018

NIEUWSFLASH JULI 2018

Beste STAM-mers,

De zomer is alvast goed begonnen met temperaturen om van te dromen (al zullen de boeren wel klagen dat er te weinig of geen regen is……). Hopelijk hebben jullie concrete plannen om er iets leuks van te maken de komende weken/maanden. Voor de thuisblijvers hebben we toch nog een paar activiteiten gepland deze maand.

Op vrijdag 20 juli stapt onze sponsor Dries, van BD-S Security, in het huwelijksbootje met Sarah. Graag zouden we zoveel mogelijk leden willen optrommelen om met de motor een erehaag te vormen aan het gemeentehuis van Heist (boven op de berg). We zouden afspreken omstreeks 10.30u in ’t Hoekske en dan samen naar boven rijden. Laat even weten aan Danny of je er kan bij zijn.

Onze sponsor VABO, organiseert op zondag 29 juli 2018, de VABO Cycling tour, een evenement voor jong en oud. Kies uit verschillende routes naargelang je niveau (90 – 65 – 25 – 10 km), ontdek de mooiste plaatsen en geniet van leuke randanimatie.
Start, aankomst en randanimatie : GC Klein Boom, Mechelbaan 604, 2580 Putte
Deelnametickets kan je de dag zelf, aan de kassa, kopen.
Voor meer info ga je best even kijken op de site www.vabocyclingtour.be

De rit van juni werd last-minute nog klaargestoomd door Renaat en voorgereden door Annelies. Het werd een aangename en vlotte Limburg/Kempentoer van om en bij de 250 kilometer. We vertrokken stipt om 10u aan ’t Hoekske en reden via de kleine baantjes richting Tessenderlo, waar we de eerste stop hielden in de Paddock’s Place. Dan verder langs Vlaamsche velden, bossen en wegen richting Koersel, waar we op het terras van ’t Fonteintje (Koersel Kapelleke) van onze middagstop konden genieten (met lekkere croques en spaghetties). Het was toen nog wel aan de frisse kant. Daarna ging de rit verder richting Kasterlee en werd er nog een drankenstop ingelast in De Wedelse Molen in Overpelt. Omstreeks 17u waren we terug in Heist en konden we nog even bijpraten met een ploeg STAMmers die net terug waren uit Duitsland.
Bedankt Annelies om deze rit voor te rijden.

Voor de rit van 1 juli, zoeken we nog een voorrijder. Heb je iets in gedachten, neem dan contact op met Danny (0475 – 71 88 99). Indien we geen voorrijder vinden, zijn we genoodzaakt de rit te annuleren.

De vorige Happy Hour was er weer eentje vanop het terras. Met 10 aanwezigen hebben we weer genoten van een gezellige babbel met wat hapjes en drankjes. De volgende HH gaat door op vrijdag 20 juli vanaf 21u in ’t Hoekske. Dus als je niet op reis bent, kom dan gerust langs.

In mei werd de nieuwe GDPR-wetgeving van kracht m.b.t. de bescherming van de verwerking van personengegevens. Graag wensen we jullie ervan op de hoogte te brengen dat jullie gegevens enkel gebruikt zullen worden om de nodige wettelijk verplichte formaliteiten te kunnen uitvoeren (hoofdzakelijk de belastingaangifte). Wens je verder geen info’s meer te ontvangen, gelieve ons dan op de hoogte te brengen via het contactformulier op de website.
Privacyverklaring:
STAM vzw respecteert de privacy van alle gebruikers van onze site en STAM vzw draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Wij gebruiken uw gegevens enkel om jullie op de hoogte te houden van onze activiteiten. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.
STAM vzw zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien de wet ons hiertoe verplicht (bv. Invullen belastingaangifte voor vzw’s).
Indien je niet akkoord gaat met onze privacyverklaring, kan je jezelf uitschrijven van de mailing door het contactformulier op de website in te vullen (http://www.stamvzw.be/contact.php). Weet dat je dan niet meer op de hoogte zal worden gehouden van onze activiteiten.

Zo, dat was het voor deze maand. Vergeet niet ons jullie favoriete vakantiefoto’s door te sturen, zodat we ze mee kunnen projecteren op het grote scherm tijdens de Happy Hour. Geniet nog van jullie vakantie en hou het veilig.

Met vriendelijke groeten,
Het STAM-bestuur

Kalender 2018
1/7 - STAM-rit
20/7 - Happy Hour
29/7 – VABO Cycling tour
17/8 - Happy Hour
26/8 - STAM-rit
16/9 - STAM-rit
21/9 - Happy Hour
7/10 – STAM-rit
19/10 - Happy Hour
27/10 - Halloween Q – inschrijven verplicht

Stamvzw op facebook
WEBSITE DOOR PUREDESIGN