LID WORDEN

Het lidgeld bedraagt euro 30,00 per persoon per jaar (vanaf het werkingsjaar 2015-2016) en geldt van 1 maart t/m 28-29 februari.

Hiervoor ontvang je alle interessante motorinformatie uit eerste hand. Maandelijks krijg je de Nieuwsflash waarin alle activiteiten voor de volgende maand beschreven en nuttige weetjes meegedeeld worden.

Leden krijgen ook toegang tot het 'leden' gedeelte van onze website, met verslagen van vorige activiteiten, de nieuwe kalender, nieuws van leden, je kan er zelf je zegje in kwijt via ons interactieve forum. Uiteraard kan je als lid steeds op het secretariaat terecht met vragen over je motor, motoruitrusting, rijtechnieken, adressen, "whatever". Ook indien je je geroepen voelt om je als lid actief in te zetten met de organisatie van bepaalde activiteiten, aarzel dan niet en contacteer ons.
Tevens krijg je als lid korting bij bepaalde sponsors.

Je krijgt ook een verwelkomingsgeschenk, namelijk een STAM-kalender (zolang de voorraad strekt) en je persoonlijke lidkaart.

Stort 30,00 euro op Argenta rekeningnummer 979-7753794-07 of BE74 9797 7537 9407(Argenta) op naam van vzw STAM met als vermelding "lidgeld", je naam en emailadres.


Van zodra we je betaling ontvangen, wordt alles aangepast. Je lidkaart kan je bij de eerstkomende activiteit ophalen.

KLIK hier op door om je in te schrijven of je lidmaatschap te verlengen.

Stamvzw op facebook
WEBSITE DOOR PUREDESIGN