ACTIVITEITEN

Begeleide rondritten: Normaal gezien zijn er elk jaar minstens 6 begeleide ritten. Deze worden telkens voorgereden door een vrijwilliger. Hierdoor ontstaat een redelijke variatie in ritten. Het vertrek is altijd op zondag om 10 u in café 't Hoekske te Heist-op-den-Berg, tenzij anders vermeld in de nieuwsbrieven. De voorrijder kan ten allen tijde een rit annuleren bij slecht weer, dit in het belang van de veiligheid van de groep.

De Kastelentoer is een ander verhaal. Deze vindt plaats tijdens het lange Pinksterweekend. Oorspronkelijk was het een rit van 2 dagen met overnachting in een hotelletje in Rochefort, maar dit werd door iedereen te kort bevonden en flexibel zoals we zijn is dit natuurlijk uitgegroeid naar een 3-daagse. Elk jaar een succes, altijd volgeboekt en 3 dagen (rij)plezier gegarandeerd!!! Om de prijs acceptabel te houden met een maximum aan rijplezier, vindt dit evenement al bijna 10 jaar in de Eifel plaats.

Vrije ritten: Al wie zich geroepen voelt om een rondrit te organiseren, buiten de geplande ritten, mag steeds het bestuur contacteren. Wij zorgen dan voor de nodige publiciteit via de mailing en Social Media. 

Lente Q en Halloween Q: Een hapje en drankje op 't terras. Dit kan een echte BBQ zijn, of tapas of een uitgebreid eetfestijn. De Lente Q in maart gaat steeds gepaard met de Algemene Vergadering, waarop alle betalende leden uitgenodigd zijn.

Happy Hour: In principe elke derde vrijdag van de maand in 't Hoekske. Hier wordt dan meestal op het megascherm een diavoorstelling gegeven van onze activiteiten.

Losse activiteiten: Andere activiteiten worden (meestal in de winter) door vrijwilligers georganiseerd. Iedereen die wil is natuurlijk altijd van harte welkom! Enkele voorbeelden: wedstrijdje karting, lasershooting, quad-initiatie, bowling, etc...)

Verslagen: Sommigen onder ons kunnen alles nu eenmaal beter uitleggen dan de anderen en er zijn er die het beter kunnen neerschrijven. Van sommige activiteiten wordt al eens een verslag gemaakt en dat kan dan vanzelfsprekend in deze rubriek opgenomen worden.

Stamvzw op facebook
WEBSITE DOOR PUREDESIGN